måndag 2 april 2012

Drömmar

Har sovit som en kratta inatt och drömt en hel massa knstiga drömmar, exakt vad minns jag inte men jag vaknade til x antal gånger under natten. Hoppas på bättre sömn till natten annars blir det en tung vecka.
Dagen har dock gått i flitighetens tecken. Städat, tvättat och liknande roliga sysslor. Fortsätter i samma tema och ska in till Coop och handla inför påsken ikväll när det lugnat ner sig lite och Fanny förhoppningsvis sover.

Imorgon har vi tid på BVC för att försöka få något svar på varför hennes mage krånglar så och vad det är för utslag/exem/torrfläckar hon fått i armveck på bröstet och ena axeln. Illröda stora fläckar.
Och som inte det vore nog så är den stackars lilla tjejen nästan skinnflådd i de nedre regionerna av all skit. Smörjer, byter OFTA och vädrar men jag förstår varför hon är lite lätt upprörd och skriker massor vid varje blöjbyte.

1 kommentar:

Sandra sa...

Mjölkallergi?
Min äldsta va full av eksem men så föreslog en läkare uppe på Barnkliniken som vi träffade pga hans astma att vi skulle prova ta bort allt mjölkprotein i 4 veckor!
De tog 2-3 dagar så va ungen helt fri från eksemen, å så länge vi kör helt mjölkfritt har han varken problem me de eller magen!
Hoppas ni får svar!