torsdag 29 september 2011

Matvrak

Min lilla flicka kan nog äta hur mycket som helst. Finns inget stopp, så länge det bjuds så äter hon. I natt känns det som om hon ätit non stop i fyra timmar, jag kommer ju att ha 10 liters behållare innan detta är klart. Hennes aptit visar sig positivt på vågen. 3410g, en ökning med 125g två dagar.
Idag fick hon även träffa doktorn som kollade lite olika saker på henne. Hon gick igenom u.a

Passade även på att fråga om mitt snitt på magen som har en punkt som inte är så fin, det varar och vätskar lite ur det men verkar inte vara så farligt inflamerat. Fick nån omläggning som jag ska byta varje dag tills det blir bättre.

Igår kväll var vi och hälsade på hos Anna och Göran. Fanny fick en fin present som hon kan använda bla då vi ska till stugan. Världens gulligaste sovsäck som är perfekt när man är på resande fot.

Hon har fått väldigt mycket fina grejer av nära och kära. Ingen nämnd ingen glömd men tack så hemskt mycket. Hon har fått en del kläder för natt och dag inne och ute, blöjor, presentkort, bok med barnvisor, mjukisdjur, tjocksockar, blommor, hörselkåpor, tvättlappar, filt m.m det mesta går i rosa förstås :) Tack än en gång!

Ett litet ihop-plock av presenter


Inga kommentarer: