tisdag 11 oktober 2011

Fullt upp

Här ligger vi inte på latsidan, fullspäckat schema har det varit.
Blev bara att komma hem och packa om, i fredags for vi nämligen upp till Gauto. Vi stannade till lördag innan vi for vidare till Arjeplog.
Besökte Josse, Johan och gullungen Eskil 10 v gammal. Roligt att hinna se honom medans han fortfarande är hyfsat liten. Ett snabbt besök men trevligt. Tanken var att vi skulle hem till Sävar igen men planen ändrades och vi stannade hos Dan och Gunilla då pojkarna fastnade i festandet.
Det var ju marknadshelg där.
Jag och Fanny myste framför TV:n ist. Hon blev mycket uppvaktad av sin morfars bror och fru, de tyckte det var såå roligt att få ha henne där en kväll då de själva inte fått några barnbarn ännu.

Idag har vi varit på BVC igen: Vikt 3905g, Längd: 54cm
Hon är inte så liten längre men måste fortfarande öka lite i vikt för att komma i fatt längden. Så fram till onsdag ska vi testa att ge henne lite mer ersättning så att hon får äta så mycket hon bara vill och ändå få i sig så mycket hon behöver då bröstmjölksproduktionen inte hinner med hennes portioner. Hon äter ca 200ml vid varje mål och med 2 timmars mellenrum.
Matvraket till tjej vi fått, aptiten är det verkligen inget fel på och det är ju bra.

Nu på kvällen fick vi besök av Anna x2, mina klasskompisar från gymnasiet. Anna F bor i Umeå medans Anna S bara var på besök för att gå på arbetsintervju.
Jag hoppas hon får jobbet så att vi kan träffas lite oftare. Det var jätteskoj att de kom förbi!!
De hade även gulligt nog med sig presenter åt Fanny. En nappburk från cult design och en haklapp från marimekko. Kanonfina!

Jag har även hunnit bada ungen, duschat, städa båda våningarna, bäddat rent och tvättat. Ibland sammarbetar ju barnet alldeles utmärkt. Nu sussar hon sött och jag ska snart joina henne i drömmarnas värld. Ska bara invänta pappan som snart kommer hem från jobbet och passa på att njuta av lugnet en stund.

Inga kommentarer: