fredag 10 februari 2012

Sociala

Idag har jag och Fannisen verkligen varit sociala. Imorse/förmiddags gick vi en liten sväng och sedan pausade vi hos Monika som var i full fart med att baka bullar. Vi fick både lunch och nybakade bullar med mjölk under vårat besök. Fanny höll sig på hyfsat humör då hon fick en kompis att prata medans Maya nog mest tyckte att hon fått en tråkig vän som inte ville krypa efter henne på golvet.
Vi hann knappt mer än komma hem så ringe Ida och ville vi skulle komma på kaffe. Ännu en kompis för Fanny som höll hennes humör uppe en stund till.
Efter vårat besök på Hällebergsvägen så for vi vidare till Farmor och Farfar för att hämta en verktygslåda som Fredrik beställt från stan via sin mor. Där blev vi ju också kvar en stund, tittade i fotoalbum på Fannys pappa när han var liten. Sedan blev lilltjejen lite hungrig också och Farmor ville gärna ge henne flaskan innan vi for hem.

Nu eldar jag i kaminen, har tända ljus runtomkring mig och njuter av EN öl. Min lilla spädgris sover, för hur länge återstår att se

Inga kommentarer: