söndag 26 februari 2012

Strömlös i Stugan

Igår vid lunch packade vi ihop oss och for ut till Fredriks stuga. Kanonfint väder tills en stund efter vi kommit dit, då mulnade det på lite grand. Det blev att sitta i inglasningen och njuta av värmen från kaminen. Funkar det också, att vara inne men ändå ute på samma gång. När det sedan blivit mörkt och middagen var på G så blev det helt plötsligt kolsvart. Efter att ha kollat säkringar och konstaterat att det inte löst ut någon så ringde Alf till elbolagets jourtjänst som sedan sent på kvällen kom ut på besök.
Någon kabel mellan öarna som gått sönder så de kunde inte göra så mycket under helgen. Tur i oturen så var en fas hel, så vi hade ström i våran stuga, på toaletten och kylskåpet.
Blev att elda en hel det ljus för att få belysning och lite värme. (Eld i kaminen också) Dock så var det NÅN som kom på idén att dra en skarvsladd från toaletten så att TV hade vi också.. haha.
God mat, trevligt sällskap och ett parti Yatzy till skenet av levande ljus, mycket mysigt.

Idag sken solen så större delen av dagen tillbringades vid solväggen. Lite kyligt än, ett tag kvar innan det är vår och solen värmer ordentligt.
Tack för en trevlig helg!!

Inga kommentarer: